Of je wintergarderobe nu een hele nieuwe make-over nodig heeft, of je simpelweg op zoek bent naar een merk om je najaarscollectie iets meer pit te geven, er zijn genoeg wintermerken die dit voor je kunnen doen. Vandaag bespreken we er twee: Reinders en Nikkie. Van zowel een Reinders trui als een Nikkie trui word jij dit najaar, zeker naarmate het kouder wordt, namelijk ontzettend blij. Lees gauw mee!

Over Reinders 

Het modemerk Reinders werd in 2015 opgericht door tweelingzusjes Julie en Marie Reinders. Wat het merk vooral onderscheidt van de gemiddelde kledingmerken is niet alleen de aandacht voor mooi ontwerp en goede kwaliteit, maar ook nog eens voor draagcomfort. De zusjes Reinders vinden –en hebben eigenlijk altijd gevonden—dat mode niet alleen mooi moet zijn, maar vooral ook lekker moet zitten. Het idee dat je pijn moet lijden om mooi te kunnen zijn, vinden zij nogal achterhaald. Dit zie je ook terug in de ontwerpen van Reinders; van truien tot vesten, alles is zowel modieus en kan zowel als het focal point van een outfit dienen, maar ook als een goede basis; maar alles is ook ontzettend comfortabel. Dat zie je meteen, ook al heb je de kleding nog niet voor je. De materialen zijn zacht en van hoge kwaliteit en de pasvorm is zo ontworpen dat hij eigenlijk ieder lichaamstype wel flatteert en ook omhelst, zodat wanneer jij je trui aandoet hij ook écht lekker zit. 

Over Nikkie 

Nog een merk waar je deze winter je truien zou moeten halen is Nikkie. Dit merk werd in 2012 opgericht door Nikkie Plessen. Het zit onder het grotere modebedrijf van Plessen; N BRANDS, wat inmiddels de hele wereld overgaat. Nikkie is op haar beurt niet meer weg te denken uit de Nederlandse modewereld. Het belangrijkste ideaal waar de truien van Nikkie en hun ontwerpen op gemaakt en gebouwd zijn is de harmonie tussen draagcomfort, warmte en mode. Een trui moet zowel lekker zitten, je warm houden én er modieus en chic uitzien. Zo kan je hem combineren met een trainingsbroek voor een heerlijk avondje op de bank, maar ook net zo makkelijk op een mooie pantalon of een rok voor een chique avond look

 

Kortom, ga deze wintergarderobe ook eens kijken naar een Reinders trui en/of een Nikkie trui. Ik weet bijna zeker dat ze niet teleur zullen stellen; dat hebben ze tot nu toe nog nooit gedaan. 

Leave a comment