Whatsapp: 06 - 40 70 91 78

Over ons

Nederland, 19-08-2016

FashionMania brengt mode volgens de trends van nu, van hippe basics tot bijzondere items

Webwinkel FashionMania is onlangs overgenomen. Het nieuwe team zorgt voor een frisse wind en zet de winkel opnieuw op de kaart. Met kleding volgens de trends van nu, maar net even anders dan bij de grote ketens. En met een mooie uitbreiding naar kinder- en herenkleding in het verschiet.

Voor Fashion Addicts
FashionMania is dé online shop voor fashion addicts. De collectie bestaat uit onmisbare basics, bijzondere items en hippe accessoires van merken als LA Sisters, Sixth June en Eight Paris. Nu nog alleen voor dames, maar vanaf eind 2017 ook voor heren en kinderen. Van kleding tot en met accessoires, allemaal voor een zacht prijsje. Perfect om je kledingkast het hele jaar door te blijven updaten.

Snel wisselende collectie
“In fashion there’s never a dull moment”. Met een snel wisselende collectie boordevol betaalbare topitems, die je elke dag weer anders kunt stylen, kun je jouw kledingstijl continue updaten en verfijnen. Zonder dat je bankrekening onder je stijlobsessie lijdt. Het team van FashionMania is altijd op zoek naar de leukste items. Ze doen inspiratie op in binnen- en buitenland in de bekende modesteden, maar ook bij de grote labels en modebloggers. Alleen de meest hippe en exclusieve items halen de webwinkel, waarin verschillende stijlen samenkomen.

Hippe accessoires
Accessoires maken een look compleet en kunnen zelfs de meest eenvoudige outfit er stijlvol uit laten zien. FashionMania biedt een mooie collectie trendy accessoires, waaronder armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, maar ook zonnebrillen, hoeden, tassen en schoenen ontbreken niet. Stuk voor stuk on trend en betaalbaar, zodat je er elke dag anders kunt uitzien.

Uitbreiding
FashionMania breidt eind dit jaar uit met een mooie collectie kinderkleding en herenkleding. Zo wordt de webwinkel een plek waar je voor het hele gezin kunt slagen voor exclusieve items van bijzondere merken. Van elk item worden slechts een beperkt aantal exemplaren ingekocht, zodat de kans klein is dat je iemand anders in jouw fashion find tegenkomt. Bekijk de hele collectie op www.fashionmania.nl.