Whatsapp: 06 - 40 70 91 78

Festival-ready met plaktattoo's

Festival-ready met plaktattoo's

We zien ze volop op de festivals en ook zien we veel foto's van celebs voorbijkomen met deze trend: de temporary tattoo of zoals wij ze noemen "de plaktattoo". Vooral de metallic zilveren en gouden zijn favoriet. FashionMania is fan van deze trend die nu pretty hot is. Daarom krijgen jullie bij een bestelling een velletje metallic plaktattoo's van ons cadeau!
Hier wat tips voor het aanbrengen van de plaktattoo's

Was en droog de huid vooraf. Je tijdelijke tattoo zal mooier en langer houden als de huid schoon, droog en niet vettig is. Een vochtige huid, lotions, olie en creme's hebben invloed hoe de tattoo zich vastzet op de huid.

Verwijder voorzichtig het bescherm folielaagje van de tijdelijke tattoo.

Plaats nu de tattoo met de afbeelding naar de huid toe op de gewenste plek. Bevochtig de achterzijde van de tattoo meermaals met een vochtige doek. Het is belangrijk dat de tattoo nat is maar niet doorweekt.

Houd de doek 40 tot 50 seconden stil dus zonder beweging op de tattoo.

Is je geduld al op? ;) Til eerst een klein stukje van het papier op om te checken wat het resultaat is: zit de tattoo goed op de huid? Haal dan voorzichtig de rest van het papier van de huid. Zoniet bevochtig dan de achterzijde van de tattoo nog een keer met de vochtige doek en herhaal bovengenoemde stap nog een keer.

De plaktattoo heeft tijd nodig om te drogen dus doe er nog even voorzichtig mee.

Veel plezier mee! Team FashionMania is benieuwd naar jullie creaties. Dus selfies enzo mogen per email, via onze Social Media pagina's of als reactie op dit blog hieronder gedeeld worden met ons. Dat vinden wij leuk! :)

Keep Us Posted! xoxo

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.