Whatsapp: 06 - 40 70 91 78

Bye bye winter dip!

Bye bye winter dip!

Dikke bewolking, regen, bijna geen zon, kou en misschien zelfs sneeuw. Oh wat zouden we toch graag de zomer terug willen hebben.. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten, en gaan gewoon positief de winter in. Hoe? Dat lees je verder!

1. Let the sunshine in!

Ook al schijnt de zon niet en is er geen mooie blauwe lucht, doe je gordijnen op en ga naar buiten! Probeer dit voornamelijk in de ochtend te doen zodat je meteen lekker wakker word, en als je het echt goed wilt doen s’middags/ tegen de avond ook nog even naar buiten. Frisse lucht never hurt nobody.

(Feitje: waarom s’ochtends naar buiten? Dan zit er nog veel blauw in het licht, en daardoor word je wakker. Een win-win dus!)

 

2. Vitamine vita.

Niet alleen zijn vitamines zoals fruit lekker, maar ze houden het ook op pijl. Doordat alles een beetje somber word in de winter mis je vaak de vitamines die je in de zomer wel krijgt. Slik dus je multivitamine pilletjes, en zeker Vitamine D’s (het zonlicht vitamine).

(Probeer ook een keer in de week vis te eten, of slik Omega 3. Deze zijn ook erg belangrijk)

 

3. Slapeloze nachten…

De winter staat ook bekent om zijn moeheid. Het voelt alsof je 10 jaar niet hebt geslapen terwijl je gewoon om 9 uur naar bed bent gegaan. Probeer niet te vaak over te geven aan je moeheid, ga een stukje buiten lopen of probeer op te ruimen. Ander verstoor je je biologische ritme en dan leef je meer s’avonds dan s’middags.

 

4. Sporty sports!

Probeer extra veel te sportten. Je maakt dan endorfine aan, en daardoor ga je je beter voelen. Dus trek je trui en sportschoenen aan en go for a jog. Let’s go girl!

(Bekijk ook de vorige post over Healthy life voor leuke tips om meer te sportten, gezonder te eten en leuke sport outfits!)

 

5. Satisfaction is the key.

Satisfactie helpt om een winterdip te voorkomen.. dus hou jezelf bezig zodat je je niet kan vervelen. Ga toch even naar je oma toe, of naar die ene tante die je al lang niet meer hebt gesproken. Of hou een sleep-over of een beauty avondje!

 

6. Shop till’ you drop!

Natuurlijk om jezelf bezig te houden moet je wel dingen hebben.. en shopping is always the answer! Ga even naar de stad en laat jezelf even los, want het gevoel daarna is natuurlijk amazing. Te koud buiten? Fashionmania.nl heeft ook een ruime collectie van kleding van merken zoals LA Sisters, Sixth June, Eight Paris en nog veel meer! Heb je toch dat goede gevoel maar geen bevroren vingers. ;)

7. Cozy Collection.

And last but not least.. cozy kleren zijn the key to happiness. Als je thuis komt maar ook als je op je werk zit, trek die lekkere trui aan! Als je het lekker warm hebt, ga je je ook beter voelen en gaat alles gewoon beter. En thuis kan je lekker een warm vest aantrekken zoals dit:

REBELZ Zebra vest

Of deze lekkere warme trui:

Sixth June Sweater Hoodie Roze 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.