Whatsapp: 06 - 40 70 91 78

10 Winter bag essentials

  • Geplaatst op
  • Door Zoe van Liempd
  • 0
10 Winter bag essentials

Het regent weer, er blaast een koude wind en de winterjassen komen weer te voorschijn. Daarom dus weg met die zonnebrand en zonnebril en verwelkom de winter-tas producten. Hier de 10 belangrijkste zodat jij nooit voor verassingen komt staan!


1. Love the lips.
Lippenbalsem is een echte must-have, zeker in de winter. Kies een echte verzorgende; gewoon vaseline, Babylips of Labello.

2. Deep lips.
Om even in de lippen-stemming te blijven; rijke donkere kleuren zijn een must-have in je tas. Rood, bordeaux rood, donker paars en ga zo maar door.

3. Eye see ya!
Misschien meer een reis-bag essential, maar ook zeker handig in de winter. Een verzorgende oogcreme, zodat je minder moe lijkt en je ogen niet droog worden.

4. Creme de la creme!
Zeker in de winter, als je handen net schuurpapier worden is het een echte essential! Samples van bodylotion die je in de winkel of in hotel krijgt zijn ook handig; effectief en neemt niet veel plek in.

5. Too much tissue..
Je denkt vast dat dit logisch lijkt, maar hoe vaak wij ons er op hebben verkeken dat we een loopneus hadden en geen tissues binnen handbereik hadden. Daarom, schaf een pak kleine pakjes aan en stop er in elke tas een, zodat je niet voor verassingen staat

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.